Treningsterapi

Hodepine Kontakt

Treningsterapi med fysioterapeut

For å kunne tilby et helhetlig behandlingstilbud og best mulig hjelpe deg med dine muskel og skjelett plager har Ryggklinikken startet med konseptet treningsterapi med fysioterapeut.

Treningsterapi er en pakkeløsning som kan brukes som forebyggende trening, opptrening/rehabilitering etter skader og operasjoner, behandling for muskel og skjelett plager, og personlig trening. Etter ønske og tilgjengelig tid i hverdagen tilpasses øvelsene. Øvelsene kan derfor utføres hjemme eller på treningssenter etter behov.

Hva er trenignsterapi:

Sammen med fysioterapeut utføres det en grundig analyse av kroppsholdning og tester. For å få en god forståelse for hvorfor smertene oppstår, og kunne gi de rette øvelsene er det viktig å ta med hele kroppens funksjon i betraktningen. På denne måten kan man se sammenhengene mellom de ulike delene av kroppen og hvordan kroppen jobber som en enhet. Ved å forstå sammenhengene kan man dempe smertene ved å korrigere manglende funksjonalitet.

Basert på undersøkelsen og mål lager vi et skreddersydd treningsprogram tilpasset ditt behov. Øvelsene endres etter hvert som smertene reduseres og kroppens funksjon endrer seg. Når musklene har gjenvunnet sin funksjon og kroppen jobber bedre helhetlig vil dette føre til at man beveger seg bedre og smertene avtar. Ved å styrke musklene videre vil man forebygge nye skader.

Hva er målet med trenignsterapi:

Målet med programmet er å gi deg en bedre forståelse av dine smerter, hvorfor du har smerter, hvordan du kan relatere kroppens funksjonsevne til smerte, og hva du kan gjøre for å påvirke smertene positivt. På denne måten gir vi deg verktøyene du trenger for å kunne utnytte ditt potensiale og kunne delta i aktivitetene du ønsker.

Treningsterapi kan også brukes for personer uten smerter, men ønsker å komme i gang med trening, bli sterkere, og forbedre prestasjon.

Priser:

Hver behandlingstime varer ca 60 minutter. Treningsterapi selges i ulike pakker:

Førstegangskonsultasjon: 650kr.

1 time: 900kr

5 timer: 850kr per time

10 timer: 800kr per time

16 timer - familiepakke: 700kr per time. Ved kjøp av 16 timers pakken kan timene fordeles mellom familiemedlemmer etter ønske.