Idrettskader

Ryggklinikken ser helhetlig på det. Våre ansatte har stor interesse og bred erfaring fra idrettskadebehandling og rehabilitering.

 

Er du mosjonist eller toppidrettsutøver, løper eller fotballspiller. Skader kommer alltid når det ikke passer! Det passer nemlig aldri å være skadet. Skader hemmer utvikling og begrenser prestasjoner. Men en skade kommer sjelden uten anledning. Skader kan skje akutt, men ofte handler det om overbelastning i forhold til det nivå du befinner deg på i styrke, bevgelighet eller utholdenhet. Jovisst må vi presse oss for å bli bedre, men det må gjøres kontrollert og med de rette muligheter for restitusjon. Dersom restitusjonen blir for kort, kostholdet blir feil eller stressnivået for høyt påvirkes dine prestasjoner i stor grad, og kan føre til skade. Vi hjelper deg med skadebehandling lokalt, men vi passer også på å rette opp eventuelle ubalanser i kroppen. Når vi har rehabilitert din skade er målet at du skal komme tilbake sterkere, mer bevegelig og mer utholdene enn du var før skaden inntraff. Tøffe, men realistiske mål!

Medisinsk Team

Ryggklinikken har vært representert i det medisinske teamet for Sverige ved sommer OL i Tokyo, Rio, London, Bejing, Athen,  Sydney. Vi hjelper toppidrettsutøvere i Norge/Sverige og samarbeider med lokale idrettslag på vestlandet.

Vi har bidratt med våre kunnskaper hos blant annet:

 Det norske freestylelandslaget
 Det svenske bordtennislandslaget
Det svenske alpinlandslaget
Det norske sandhånballlandslaget
Bjørnar Håndball Damer
Fyllingen Fotball
Bergen Ishockeyklubb